Veilig Chatten

Veilig chatten

Wil je graag veilig chatten, zodat je het gezellig kunt houden? Dat kan bij ChatXL, waar je kunt rekenen op het toeziend oog van verschillende moderators. We zorgen dat het er gezellig blijft en je leuke nieuwe contacten op kunt doen. Iedereen heeft het recht gezellig mee te praten en dat in een veilige omgeving te doen. Hier zorgen wij voor, zodat alles wat jij hoeft te doen is jezelf voor te stellen en gezellig met de rest te gaan chatten. Wij hebben veilig chatten hoog in het vaandel staan, iets dat je direct merkt aan de gezellige sfeer in de chatbox.

Veilig chatten zonder registratie

Je kunt bij ons veilig chatten, zonder dat je daar direct een profiel voor aan hoeft te maken. Dit zorgt ervoor dat je direct van start kunt gaan en je kunt rekenen op een leuke ontspannen sfeer in de chatbox. Je hoeft in principe niets van jezelf bloot te geven, waardoor je geen enkel risico loopt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je wel te registreren, bijvoorbeeld om wat persoonlijke informatie te delen met betrekking tot je hobby’s en waar je ongeveer vandaan komt.

Pas op met persoonlijke gegevens

Pas aan de andere kant op met teveel persoonlijke gegevens. Je kunt veilig chatten door in ieder geval niet teveel te delen. Deel in ieder geval niet je woonadres en geen telefoonnummer of emailadres. Dit laatste kun je eventueel eens uitwisselen wanneer je elkaar beter kent via een privéchat. Je doet er echter verstandig aan een nieuw emailadres aan te maken en dat met de ander te delen. Op die manier kun je het adres altijd weer verwijderen wanneer die ander toch niet zo gezellig is als je dacht. Je kunt op die manier veilig chatten, zodat je met veel plezier de chatbox binnen kunt gaan.