Over ChatXL

logofooterOver ChatXL

ChatXL geeft jongeren de mogelijkheid om gezellig in een veilige omgeving te kunnen chatten. Ontmoet leuke mensen, maak nieuwe vrienden en doe met ons mee! Dit kan met of zonder account! Mee doen kan zonder aanmelding via je computer, laptop, tablet of smartphone! Ga dus mobiel verder terwijl je moet wachten op de trein, in de pauze of gewoon lekker op de bank terwijl je film kijkt! Wil je snel en makkelijk chatten zonder gedoe? Log gewoon in als gast-chatter en chat direct mee zonder verplichte registratie!

Op onze forum en chatbox zijn moderators actief. Door hun vrijwillige inspanning is het bij ons mogelijk om zo veilig mogelijk, anoniem met vreemden te kunnen chatten.
Wel zullen zij jouw hulp hiervoor nodig hebben! We hopen dus dat je hun zal informeren bij vervelende incidenten.

Bij ChatXL gaat het voornamelijk om chatten. Toch hebben we ook vele profielen en een forum waar je als lid gebruik van kunt maken. Als je een vaste chatter bent is een profiel aanmaken misschien wel interessant. Hierdoor kun je beter je contacten onderhouden en blijf je op de hoogte van updates van vrienden! Wil je er vanaf? Geen probleem. Verwijder je profiel gewoon! Je zit bij ons nergens aan vast.

LET OP:
Sommige mensen doen zich anders voor dan ze in werkelijkheid zijn. Wij raden je daarom aan niet zomaar je e-mail adres, telefoonnummer of andere persoonlijke informatie aan vreemden te geven. Pas goed op jezelf en anderen!